CONFERÈNCIA DE CATALINA ROMERO A L’ESCOLA LLAR

100científiques és el títol del cicle de conferències que protagonitzen diverses investigadores arreu del territori i que es porta a terme en escoles i instituts de Catalunya que formen part del projecte STEAM.

L’11 de febrer és el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la ciència i la investigadora Catalina Romero, membre de l’equip de recerca “Researcher of genome architecture” ha engrescat a tot l’alumnat explicant la investigació científica sobre el paper de les proteïnes a nivell genètic.

Amb una didàctica exquisida ha explicat les interaccions que mantenen les proteïnes  i com són els mecanismes moleculars que les mantenen juntes i les conseqüències que aquest fet comporta a nivell genètic.

I sobretot cal destacar el missatge empoderador sobre el paper de la dona en la ciència perquè si volem, si hi posem esforç, interès i il·lusió tots podem perseguir els nostres somnis i esdevenir professionalment allò que ens proposem.

Per a l’escola ha estat una conversa molt enriquidora que també ha estat twittejada amb el CESIRE.