REUNIÓ INICI DE CURS

Benvolgudes,

El proper divendres 27 a les 19h farem la reunió d’inici de curs. Com cada any dividirem la reunió en dues parts. A la primera part, explicarem les novetats que hi ha al centre per aquest curs, us presentarem les activitats i els projectes que impulsem des de l’escola, exposarem les idees principals que guien la línia pedagògica del centre i presentarem els professionals que treballaran amb els vostres fills cada dia.

Després cada tutor us rebrà a la seva aula per explicar tots els aspectes concrets de cada grup i poder atendre totes les vostres preguntes.

Considerem molt important que totes les mares i pares vingueu a aquesta trobada. Així que us esperem a tots.

DIA: divendres 27 de setembre de 2019

HORA: 19h

LLOC: Escola Llar. Lluís Maria Mestras. (Teatre)