INSTITUT-ESCOLA

Les darreres setmanes hem rebut la notícia del Departament d’ Educació sobre la transformació de la nostra escola en Institut-Escola. El dia 4 de desembre es va fer una roda de premsa a la mateixa escola on el Director dels Serveis Territorials, Sr. Martí Fonalleras va explicar aquest canvi que sens dubte és un repte il·lusionant i motivador, molt ben valorat per la nostra Comunitat Educativa.

És un projecte de gran magnitud que tota la comunitat es vol prendre com un gran repte per a seguir fent créixer l’escola, consolidar el projecte pedagògic i donar l’oportunitat de rebre una oferta educativa de màxima qualitat a l’alumnat de secundària.

Els centres adscrits al nou institut seran l’ Escola Les Escomes de Sant Jaume de Llierca i l’ Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts.

Us enllacem alguns retalls de premsa que han recollit la notícia.

Nació digital. “L’Escola Llar-Lluís M. Mestras d’Olot serà un institut-escola el curs vinent”

Garrotxa Digital: “L’Escola Llar es convertirà en institut-escola”

El Punt Avui: “L’Escola Llar es convertirà el curs vinent en institut-escola”

Radio Olot: “Olot tindrà un nou institut el curs que ve”

OlotTV: “L’Escola Llar es convertirà en institut-escola”