Pla de Consum de Fruita

El nostre centre  participa, igual que en cursos anteriors, al programa de Pla de consum de fruita a l’escola, que consisteix a distribuir gratuïtament fruita fresca als escolars de 1r a 6è de Primària. La finalitat és promoure el consum de fruites i hortalisses entre la població escolar i contribuir a la promoció d’ hàbits de consum saludables.

És una iniciativa de la Unió Europea que a casa nostra es fa efectiva mitjançant una acció coordinada del Departament d’Agricultura, el de Salut i el d’Ensenyament, de la Generalitat de Catalunya.

A l’escola, la tasca de conscienciació per a una alimentació saludable és molt important i cada dimarts és el dia de la fruita.Per això recomanem que aquest dia es porti per esmorzar una peça de fruita.

A final de cada trimestre es fa un recompte del tant % de fruita que ha consumit cada classe i es fa un petit acte on s’entreguen unes medalles per als cursos que han obtingut la 1a, 2a, 3a i 4a posició; animant a la resta a aconseguir la medalla al pròxim trimestre.

Si cliqueu l’ enllaç veureu els gràfics de consum de fruita d’ aquest curs:

180_foto_fruita

 

Aquestes medalles han estat dissenyades pels propis alumnes utilitzant una impressora 3D.