P3

Confitasques 10

Hola boniques i bonics, guapos i guapes!

Arriba l’última setmana de curs i amb ella les últimes confitasques, les CONFITASQUES10. Veureu que no són unes confitasques normals. En aquestes confitasques trobareu unes recomanacions, unes propostes per fer durant l’estiu. El primer que haureu de fer és construir una capsa, LA CAPSA DELS TRESORS. Agafareu una capsa de sabates i la decorareu com vosaltres vulgueu. A dins hi podreu posar tots els records d’aquest estiu que comença a finals d’aquest mes. I al setembre, quan comencem les classes i fem P4, portareu la capsa i ens podreu ensenyar i explicar tot el que heu posat i viscut aquest estiu.

També l’Edu us ha fet un vídeo amb unes propostes per exercitar el cos durant aquestes vacances estiuenques. I en David ens ha preparat a tots una sorpresa amb un vídeo molt divertit de tots ballant i amb un comiat molt emotiu.

Espero poder veure-us a tots la setmana que ve quan vingueu a l’escola a recollir l’informe i les vostres coses. Així ens podrem despedir i desitjar-nos un molt bon estiu. Als que no pugueu venir a l’escola, us envio un petó i una abraçada molt forta de manera virtual.

Ja sabeu el meu correu: mariv@escolallar.cat. Podeu enviar-me el que vulgueu i així no perdre el contacte. Em teniu aquí pel que sigui necessari.

Rebeu una forta abraçada i us desitjo, de tot cor, un MOLT BON ESTIU!!!

Mari.

CONFITASQUES 9

Hola guapes i guapos!

Què tal estan els gegants i les gegantesses de P3? Espero que molt bé. 

Ha arribat el mes de juny i estem a punt d’acabar el curs. Aquesta setmana dediquem les confitasques al nom de la nostra classe. Recordeu quin és? (…) Sííií, som la classe dels gegants i les gegantesses. A les CONFITASQUES9 veureu un conte sobre el ram de la gegantessa. Haureu de fer camins i banderetes per tal que els gegants puguin ballar i gaudir com si estiguessin a la plaça major d’Olot. Haureu de buscar diferències entre dos dibuixos iguals. L’Edu i la Gemma us han preparat unes activitats molt divertides, i en David us fa ballar. Animeu-vos a fer totes les activitats que us proposem i gaudiu realitzant-les. Recordeu enviar-nos fotos i vídeos. 

Ja sabeu, el meu correu és: mariv@escolallar.cat

Rebeu tots i totes una forta abraçada.

Mari.

 

CONFITASQUES 8

Hola nenes i nens de P3!

Com esteu? Tots bé? Segur que sí. Aquesta setmana he trucat a les vostres mames i papes i m’han dit que esteu tots molt bé. Em va alegrar molt saber-ho. 

Ja s’acaba el mes de maig i arriba el mes de juny. Aquesta setmana dediquem les confitasques a l’estiu, a la calor… Aquí teniu les CONFITASQUES8. Podreu aprendre la dita del mes de juny, a fer sèries de diferents colors, a preparar una recepta ben refrescant i una activitat molt xuli per fer amb colors i paper de cuina. Recordeu que l’Edu, la Gemma i en David també us proposen unes activitats molt divertides. Us animo a que feu algunes d’aquestes activitats que us proposem i ens envieu fotos i vídeos. 

Ja sabeu, el meu correu és: mariv@escolallar.cat

M’encanta veure tot el que m’envieu. Veure que treballeu i gaudiu fent les propostes que us enviem. Sapigueu que us trobo molt a faltar. 

Animeu-vos i envieu fotos i/o vídeos.

Rebeu una forta abraçada i milers de petons. 

Mari.

 

CONFITASQUES 7

Hola guapos i guapes!

Què tal esteu tots i totes? Espero i desitjo que tots estigueu molt bé. 

Una setmana més aquí estem per oferir-vos diferents propostes que podeu fer a casa. Ja tenim aquí les CONFITASQUES7. Aquesta setmana treballarem el conte de la Caputxeta Vermella. Veureu i escoltareu el conte, fareu titelles i podreu explicar vosaltres la història de la Caputxeta. També us proposem fer sèries amb diferents objectes que tingueu per casa. L’Edu, la Gemma i en David us porten noves activitats ben divertides. Us animo a que feu algunes d’aquestes activitats que us proposem. 

I ja sabeu, podeu enviar tot el que feu o vulgueu al meu correu mariv@escolallar.cat

M’agrada molt veure el que feu a casa. I sobretot m’agrada veure-us a vosaltres. Aquesta setmana he rebut molts de vídeos de vosaltres treballant els colors. M’han encantat. Us trobo molt a faltar. Ja fa molts de dies que no ens veiem. 

Animeu-vos i envieu fotos i/o vídeos.

Rebeu una forta abraçada i molts de petons. 

Mari.

CONFITASQUES 6

Hola peques de P3!

Com anem? Què tal esteu tots i totes? Espero i desitjo que tots estigueu molt bé. 

Ja ha passat una altra setmana i aquí estem amb noves activitats, les CONFITASQUES6. Aquesta setmana treballarem quatre colors: el negre, el blanc, el gris i el marró; i així ja tenim tota la gamma de colors. També podreu escoltar un altre conte molt bonic de la primavera que us explicarà l’ Elena. Us proposo fer flors amb taps de plàstic i a relacionar uns animals amb la seva ombra. També l’Edu, la Gemma i en David us proposen noves activitats molt divertides. Us animo a que feu algunes d’aquestes activitats que us proposem. 

Ja sabeu que em podeu enviar tot el que feu o vulgueu al meu correu mariv@escolallar.cat

M’agrada molt veure el que feu. I sobretot veure’us a vosaltres. 

També a l’Edu, a en David i a la Gemma els hi agradaria veure’us. Animeu-vos i envieu fotos i/o vídeos.

Rebeu una forta abraçada i molts de petons. 

Mari.

 

 

CONFITASQUES 5

Hola a tothom!

Com estan els gegants i geganteses de P3? Com va això de poder sortir una estoneta al carrer a passejar i a jugar? Desitjo que tots i totes estigueu súper bé. Us trobo molt a faltar i us enyoro. 

Aquí teniu les CONFITASQUES5. Aquesta setmana treballarem tres colors: rosa, lila i taronja. També escoltareu un conte molt bonic que us explicarà la Cristina. Us proposo fer el dibuix de la vostra família i a relacionar uns animalets amb la seva ombra. També l’Edu, la Gemma i en David us proposen unes activitats molt divertides. Us animo a que aneu fent algunes de les activitats que us proposem.

I ja sabeu que em podeu enviar tot el que feu o vulgueu al meu correu mariv@escolallar.cat

Alguns de vosaltres m’ heu enviat fotos i videos. Estic molt contenta. Ànims i envieu coses.

Rebeu una forta abraçada.

Mari.

CONFITASQUES 4

Hola a tots i a totes!

Com estem? Espero que molt millor. Ara ja podeu sortir al carrer a passejar durant una hora al dia. Així podreu prendre l’aire i el sol, i sortir una miqueta de casa.

Aquí teniu les CONFITASQUES4. Aquesta setmana treballarem el cercle, la dita del mes de maig i alguna coseta de traç. Us animo a que aneu fent algunes de les activitats que us proposo.

I ja sabeu que em podeu enviar tot el que feu o vulgueu al meu correu mariv@escolallar.cat

Alguns de vosaltres m’heu enviat algun dibuix, algun video… Estic molt contenta. Ànims.

Rebeu una forta abraçada.

Mari.

 

CONFITASQUES 3

Bones peques!

Com anem? Què tal per casa? Espero i desitjo que molt bé.

Aquí teniu les CONFITASQUES3. Mireu els diferents vídeos i intenteu fer alguna de les tasques que hi trobeu.

Ja sabeu que em podeu enviar tot el que feu o vulgueu al meu correu mariv@escolallar.cat

M’agradaria rebre i veure alguna de les coses que feu. Ànims.

Rebeu una forta abraçada.

Mari.

 

CONFITASQUES 2

Hola a tots i a totes!

Com esteu? Com va el confinament? Espero i desitjo que molt bé. Ja sabeu que ha començat el tercer trimestre i que, de moment, no tornem a l’escola. Des de casa els i les mestres us estem preparant unes activitats per tal que pugueu continuar aprenent. 

El dia 23 d’abril és Sant Jordi i ho volem celebrar i treballar amb vosaltres a través de diverses activitats relacionades amb la seva llegenda. Les CONFITASQUES2 van relacionades amb aquesta diada. Espero que us agradin. 

Ja sabeu que em podeu enviar tot el que feu o vulgueu al meu correu mariv@escolallar.cat

M’agradaria rebre i veure alguna de les coses que feu. Ànims.

Rebeu una forta abraçada.

Mari.

CONFITASQUES 1

Hola nens i nenes de P3! 

Com esteu? Espero i desitjo que molt i molt bé. Aquí us envio unes petites tasques que podeu fer mentres estem a casa confinats. Us poden ajudar el pare i la mare. Són exercicis senzillets que us ajudaran a entretenir-vos una estoneta. 

Cada setmana tindreu penjat a la pàgina web de l’escola unes CONFITASQUES per fer-les durant aquella setmana. També rebreu al vostre correu aquestes confitasques. 

Si feu alguna fotografia, algun petit video o em voleu enviar alguna cosa…ho podeu fer al meu correu: mariv@escolallar.cat

Rebeu una forta abraçada, 

Mari 

¡Hola gigantes y gigantas P3!

¿Cómo estáis? Espero y deseo que estéis muy y muy bien. Aquí os envío unos pequeños ejercicios que podéis hacer mientras estamos en casa confinados. Os pueden ayudar a hacerlos vuestro papá o vuestra mamá. Son ejercicios sencillitos que os ayudarán a entreteneros un ratito.  

Cada semana colgaremos en la página web de la escuela unos CONFIEJERCICIOS para poder hacerlos durante aquella semana. También recibiréis en vuestro correo estos confiejercicios.

Si hacéis alguna fotografía, algun pequeño video o me queréis enviar alguna cosa… lo podéis mandar a mi correo: mariv@escolallar.cat

Recibid un fuerte abrazo,

Mari