2n

Confitasques 10

Hola!

Ja arriba el final d’aquest curs que se’ns ha fet una mica estrany. Això d’haver d’estar els últims mesos sense poder anar a l’escola i veure’ns, per mi ha estat molt difícil.

Avui us passem el confitasques 10. És molt curtet i servirà de tancar de curs, però igualment em farà molt ail·lusió seguir rebent les vostres tasques.

M’agradaria molt poder veure-us a tots abans de l’estiu per això us torno a recordar que la propera setmana podeu venir un dia. Recordeu que no hi serem tots. Ho farem en tres dies, en grups de màxim 7. Ja us vaig enviar un mail amb l’explicació de quin dia i a quina hora podeu venir cada un de vosaltres.

Aprofitarem per a recollir les feines i el material que teniu a l’escola i per a poder parlar i acomiadar-nos. Serà poca estona però almenys ens podrem acomiadar! Si no podeu no passa res!! no cal que patiu.

Per cert en David us ha deixat un vídeo sorpresa per acomiadar el curs!

Una forta abraçada per tots i molt bon estiu!!

Sergi

Confitasques 9

Hola!

Avui us passo el confitasques 9. Us proposo una recepta de crema de carbassa. Us animeu? Si la feu d’una altra manera ens podeu enviar la vostra recepta.

Envieu-nos les vostres fotos!

Una abraçada ben forta i ànims!!

Sergi

Confitasques 8

Hola!

Aquesta setmana hem estat pendents de si al final podríem o no tornar a l’escola. Al final s’ha decidit que ens podrem veure una petita estona i en grups petits. Serà una trobada breu i voluntària. Ja ho anireu parlant amb els pares. Sobretot els que vulgueu venir heu respondre el mail que us he enviat.

Ja queden pocs dies de confitasques. Avui us enviem el confitasques 8.

Segueixo amb moltes ganes de rebre tot el que em vulgueu enviar…i si son coses extres també!

Una abraçada ben forta i ànims!!

Sergi

Confitasques 7

Hola!

Com anem? Aquesta setmana ha començat a fer calor de veritat i és que ja estem a finals de maig! Sort que podem sortir una mica cada dia.

Al Confitasques 7 Seguim descobrint coses sobre les plantes. Feu més fotos i vídeos de com estan creixent i de les diferències que trobeu entre els pots que tenen llum i aigua i els que no!  Aquí en podeu veure algunes dels vostres companys.

Aquesta setmana tornem a tenir un repte dels que fan pensar i a les històries de nombres en trobareu quatre (groc-verd-blau i lila).

A per cert alguns companys ens envien cartes! Voleu respondre?

També tenim una endevinalla en castellà que ens proposa la Nerea i una manualitat que ens ha proposat la Carla!

Una abraçada ben forta i ànims!!

Sergi

Confitasques 6

Hola!

Ja hi som una setmana més!

Veient les vostres respostes. Aquesta setmana us proposo investigar una mica més sobre les plantes. Veure que és una tasca que s’allargarà unes setmanes més.

També us envio una carta. Com que fa die que no ens veiem tinc ganes de saber de vosaltres! Per cert teniu vàries endevinalles que heu enviat! a veure qui troba totes les respostes.

Bé tot això i molt més al confitasques 6!

Una abraçada ben forta!

 

Sergi

Confitasques 5

Hola!

Com va això? M’agrada molt que em pregunteu coses! és una bona excusa per trucar-vos i poder parlar amb vosaltres.

Aquesta setmana he hagut d’anar a l’escola…i vaig entrar a la nostra classe Buf! encara us trobo més a faltar! quantes coses que hem fet junts!

També vig veure les plantes que tant hem cuidat durant tot el curs. Ara fa un mes que ningú les cuidava….veureu que el confitasques 5 apareixen les nostres plantes!

Avui us enviem el confitasques 5...sí, arriba amb  moltes propostes! Volem donar-vos excuses per seguir entrenant a casa.Una abraçada i seguim en contacte!

Confitasques 4

Hola!

Ja hem passat una setmana més. Espero que seguiu totes bé. A mi aquesta setmana m’ha agradat molt que ens deixin sortir de casa un estona! He sortit cada dia amb la meva filla a caminar una mica al voltant de casa ….ooooh quines ganes de sortir al carrer! i vosaltres que heu sortit?

Cada vegada rebem més tasques vostres, visca! Veig que els reptes us estan fent sortir fum del cap! Aquí teniu una pista extra pel repte 2 i un vídeo amb una manera d’arribar a la solució.

Aquesta setmana hem rebut alguns missatges secrets…de companys de la classe! Sabeu qui ens els envia i què ens volen dir? Us animeu a enviar-ne vosaltres?

Ep! quan feu les tasques penseu en què faríem a l’escola! Només us demano tasques que estic segur que podeu fer…. encar que algunes us costin un amica! I si teniu algun dubte envieu-me mail!

Avui us enviem el confitasques 4…sí, arriba amb  moltes propostes! Volem donar-vos excuses per seguir entrenant a casa.

Una abraçada i seguim en contacte!

Confitasques 3

Hola!

Com va això??? Deu ni dó quantes manualitats que estic rebent! A la carpeta de manualitats per veure què han fet els vostres companys! I també moltes flors i papallones com ens havia proposat la Kiera. Aquí les podeu veure!

Molts de vosaltres esteu enviat moltes propostes de manualitats les aniré afegint al confitasques poc a poc. Si aquesta setmana no surt la vostra proposta és que hi ha cua!

Veig que el repte dels escuradent us ha fet pensar força. Aquí podeu veure les dues solucions que hi ha. Els que no l’heu fet encara hi sou a temps.

Us heu construït el material per jugar amb els números a casa? Recordeu que la setmana passada us vaig compartir aquests vídeos que expliquen com construir la base 10 i com fer-la servir.

Alerta! seguim rebent missatges estranys! Sabeu què ens volen dir amb aquest codi secret?

Doncs si el confitasques 3 ja està aquí i arriba carregat de tasques i propostes. Esperem els vostres correus. tots els mestres estarem molt contents de poder-vos ajudar i respondre totes les vostres consultes.

Confitasques 2

Hola a totes!

Com anem? espero que seguiu tots bé i amb ànims! Entre demà i dilluns us tornaré a trucar a tots per saber com esteu i poder parlar una mica amb vosaltres.

Avui us enviem el confitasques 2 veureu que hi ha força activitats. Aneu fent-les tranquil·lament i sobretot consulteu tot el que sigui necessari.

Per cert poques de vosaltres heu resolt l’enigma de català i l’endevinalla en castellà del confitasques 1! encara esteu a temps. Us enviaré al solució per mail el dilluns!

Ja sabeu que em podeu enviar tot el que aneu fent al meu correu sergit@escolallar.cat.

Una forta abraçada per tots i vosaltres i per les vostres famílies!

Sergi

Confitasques 1

Hola a totes!

A partir d’ara a part d’enviar-vos les confitasques per mail també us les aniré penjat aquí a la web. És una mica com els plans de treball que fem a l’escola però a casa!

Ja sabeu que m’agradarà molt seguir rebent tot el que aneu fent. M’ho podeu enviar a sergit@escolallar.cat pot ser una foto, un document, un àudio o un vídeo.

Si cliqueu a la imatge següent anireu a les confitasques 1

Fins aviat confinats!!