CONFITASQUES 10

Hola boniques i bonics!

Ja arriba l’última setmana de curs i per tant, arriben les últimes confitasques! Ja veureu que NO SÓN UNES CONFITASQUES NORMALS! En aquestes confitasques trobareu un escrit de despedida, alguns reptes i propostes per fer a l’estiu i algun VÍDEO SORPRESA!

Amb tots aquells que vindreu la setmana que ve a l’escola ens podrem despedir i desitjar-nos un BON ESTIU, amb els que no, us envio una abraçada virtual GEGANT (si voleu i us ve bé em podeu escriure un mail per despedir-nos).

Moltes gràcies per tot i BON ESTIU!

CONFITASQUES 9

Hola boniques i bonics!

Com esteu totes i tots? Espero que seguiu tan bé com sempre!

Esteu preparats? Ja són aquí les CONFITASQUES 9 amb un munt d’activitats i exercicis perquè pugueu aprendre i seguir treballant des de casa. Sereu capaces i capaços de fer tots els reptes que us proposem? Segur que sí!

Com us he anat comentat per telèfon al final podrem anar una estona petita a l’escola per veure’ns i despedir-nos. Serà una trobada voluntària i amb grups petits. Sobretot els que vulgueu venir no us oblideu de respondre el mail que us he enviat. 

També vull deixar-vos el link d’un vídeo on trobareu el resum del consell d’infants online on van participar l’Isamel i la Bintu. 

Una abraçada gegant a totes i a tots!

Helena

CONFITASQUES 8

Hola boniques i bonics!

Ja quasi entrem el més de juny i comença la calor! Quines ganes d’anar a la platja i a la piscina oi? De moment encara no hi podem anar però esperem que ben aviat ens puguem anar a remullar!

Com ja sabeu arriben les CONFITASQUES 8 plenes de reptes i activitats que podeu anar fent des de casa! I aquesta setmana arriben amb sorpresa perquè hi ha alguns reptes que els heu creat vosaltres! Esteu preparats per llegir-los?

També m’agradaria dir-vos que aquesta setmana NO ENS TROBAREM AL MEET però us aniré trucant per telèfon a tots per parlar amb vosaltres i explicar-vos algunes cosetes. 

Si voleu explicar-me qualsevol cosa o teniu algun dubte no dubteu en enviar-me un correu a helenas@escolallar.cat

Una abraçada ben gran a totes i a tots!

CONFITASQUES 7

Hola boniques i bonics de 5è!

Com esteu? Seguiu tots bé? Uff.. últimament està fent molta calor! A veure si aviat obren les piscines i ens podem anar a refrescar!

Les mestres i els mestres de 5è ja tenim preparades les “CONFITASQUES 7”, com ja sabeu teniu temps d’entregar les activitats fins divendres 29 de maig. També podeu seguir fent aquelles activitats dels CONFITASQUES anteriors que encara no hagueu acabat. Les Confitasques 7 venen carregades de reptes perquè feu a casa! Esteu a punt per descobrir quines activitats haureu de fer aquesta setmana? Doncs seguiu llegint!

També us vull recordar que, per tots aquells que vulgueu, ens tornarem a trobar dimecres 27 de maig a les 10:30 a  l’aplicació “Meet” per veure’ns una estona i solucionar dubtes i preguntes que tingueu. Aquest dimecres la Bintu i l’Ismael també ens explicaran com els va anar la reunió que van tenir amb l’alcalde des del Consell d’Infant! Segur que ens podran explicar un munt de coses interessant!

Si teniu qualsevol dubte o em voleu explicar alguna cosa no dubteu en posar-vos en contacte amb mi!

Una abraçada ben forta a totes i a tots!

CONFITASQUES 6

Hola, hola!!!

Com va això? M’agrada molt que us connecteu els dimecres al Meet i puguem xerrar una estona i veure’ns les cares! I és que… trobo molt a faltar treballar i riure amb vosaltres! Recordeu que la setmana que ve continuem amb les videotrucades! Ens connectarem (qui vulgui) el dimecres 20 de maig a les 10:30 al Meet!

Avui us enviem les “Confitasques 6”! Teniu ganes de veure quins reptes i propostes haureu de fer aquesta setmana? Esteu preparats? Sereu capaces i capaços de fer totes les activitats? Les mestres i els mestres les hem preparat pensant molt en vosaltres i esperem que us serveixin per divertir-vos i seguir aprenent des de casa. 

Si teniu algun dubte o voleu explicar-me alguna cosa em podeu enviar un correu a helenas@escolallar.cat i us contestaré per correu o amb una trucada. 

Una abraçada de gegant per a totes i tots.

CONFITASQUES 5

Hola guapes i guapos de 5è!

Com va tot? Seguim tancats a casa, però ara que ja podem sortir una estona al carrer tot es veu diferent oi? Jo aquests dies estic aprofitat per sortir a caminar i la veritat és que em va molt bé. Espero que tots vosaltres també sortiu cada dia una estona per jugar i passejar. 

Les mestres i els mestres de 5è ja tenim preparades les “CONFITASQUES 5”, amb moltes sorpreses i reptes. Alguns d’ells són fàcils i d’altres us haureu d’esforçar per superar-los.  Sereu capaços de fer-los TOTS? Espero que sí!

També recordar-vos que, per tots aquells que vulgueu, ens tornarem a trobar dimecres 13 de maig a les 10:30 a  l’aplicació “Meet” per parlar una estona i veure com evolucionen els experiments de les nostres patates. 

Una abraçada de gegants a totes i a tots!

CONFITASQUES 4

Hola boniques i bonics!

Com esteu? Seguiu tots bé? I les vostres famílies? Les mestres i els mestres de 5è estem molt contents perquè molts de vosaltres esteu fent les “CONFITASQUES” que posem cada setmana. Enhorabona! Seguiu així! Els que encara no treballeu gaire us animem que us hi poseu! I si teniu qualsevol dubte o problema sabeu que sempre ens podeu enviar un correu i estarem encantats d’ajudar-vos.

Després d’aquest “rollo” només dir-vos que ja tenim aquí les CONFITASQUES 4, plenes d’activitats i reptes perquè pugueu treballar i divertir-vos des de casa.

Una abraçada de gegant a totes i tots!

CONFITASQUES 3

Hola nenes i nens de 5è!

Aquí us deixo les CONFITASQUES 3! Teniu temps d’entregar-les fins el divendres 1 de maig. Recordeu que totes les activitats les podeu fer utilitzant el CLASSROOM. Si no podeu entrar-hi, me les podeu enviar per correu a: helenas@escolallar.cat

També podeu continuar fent les activitats que ja teniu penjades i no heu fet, encara que siguin d’una altra setmana. 

Si cliqueu a la imatge veureu les tasques que us proposem per aquesta setmana! Espero que continueu tot bé. Una abraçada ben gran!

CONFITASQUES 2

Hola boniques i bonics!

Aquí us deixem les CONFITASQUES 2! Teniu temps d’entregar-les fins el divendres 24 d’abril. Recordeu que totes les activitats les podeu fer utilitzant el CLASSROOM. Si no podeu entrar-hi també me les podeu enviar per correu a helenas@escolallar.cat 

Ja veureu que hi ha forces coses però no us espenteu, n’hi ha moltes que són molt fàcils i molt ràpides de fer. Si teniu qualsevol dubte em podeu enviar un correu. 

També dir-vos que el dimarts 21 a les 11:00 del matí farem una vídeotrucada tots els alumnes de 5è per poder veure’ns i parlar una estona, farem servir l’aplicació “Meet”. Aquí us deixo un vídeo que us he gravat on us explico com ho haureu de fer per accedir a la videotrucada (cliqueu aquí)

Si cliqueu a la imatge veureu les activitats! Espero que tots estigueu bé! Una abraçada i molts ànims. Ens veiem dimarts!

CONFITASQUES 1

Seguim treballant des de casa. Recordeu que moltes activitats les podeu fer utilitzant el CLASSROOM. 

Us deixem noves activitats, cliqueu la imatge! Que vagi genial! Una abraçada!

CONFITASQUES 

Com ja sabeu, aquests dies els de 5è, per treballar, estem utilitzant el CLASSROOM. Aquesta setmana, en aquest espai de treball, teniu tres propostes per fer.

Per consultar les confitasques d’aquesta setmana cliqueu aquí